ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 20ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Καλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον 20ό Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορικής Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Επιμελητηρίου Εμπορίου (ICC International Commercial Mediation Competition), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3-8 Φεβρουαρίου 2025 στο Παρίσι, να προσέλθουν σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, ώρα 10:00 πμ, στον 1ο όροφο του κτιρίου της οδού Ακαδημίας 47.

Ο διαγωνισμός ICC International Commercial Mediation Competitionαποτελεί τον κορυφαίο διεθνώς διαγωνισμό στο πεδίο της εμπορικής διαμεσολάβησης, με συμμετοχή δεκάδων ομάδων φοιτητών από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την οικεία ιστοσελίδα: https://2go.iccwbo.org/icc-international-commercial-mediation-competition.html#description.

Η Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συμμετάσχει για 3η φορά στον διαγωνισμό υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Αντώνη Καραμπατζού και της κ. Βικτωρίας Λιούτα, Δικηγόρου & Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας.

Οι ενδιαφερόμενες/-οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει: (α) να γνωρίζουν άπταιστα την αγγλική γλώσσα, (β) να έχουν έντονο ενδιαφέρον για το αντικείμενο του διαγωνισμού, και (γ) να έχουν την πρόθεση, εφόσον επιλεγούν, να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο για να αντεπεξέλθουν επιτυχώς στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες προετοιμασίας.

Οι ενδιαφερόμενες/-οι καλούνται να αποστείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: akarampat[at]law.uoa[dot]grvicky.liouta[at]gmail[dot]com & skevidanae[at]hotmail[dot]com.  Στο βιογραφικό αυτό σημείωμα παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε όποια δραστηριότητα θεωρείτε συναφή με τον ως άνω διαγωνισμό. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή βιογραφικού είναι η Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 (μέχρι ώρα 11.00 μμ).

 

Σας ευχαριστούμε.