ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ

ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ-"ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ13818)

Κρίση για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Β΄ Ιδιωτικού Δικαίου με γνωστικό αντικείμενο «Εργατικό Δίκαιο» (ΦΕΚ προκήρυξης 2241/29.11.2019 τ.Γ΄, Κωδικός θέσης ΑΠΕΛΛΑ: APP 13818, μοναδικός υποψήφιος ο μόνιμος επίκουρος καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Μπακόπουλος)

Η Συνεδρία του Εκλεκτορικού Σώματος για την παραπάνω κρίση, πραγματοποιήθηκε κατά την 6η Συνέλευση της Νομικής Σχολής του ακ. έτους 2020-2021, στις 20.1.2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.30 μ.μ.με τηλεδιάσκεψη μέσω e:Presence

Σύνολο μελών Εκλεκτορικού Σώματος:           15

Παρόντα μέλη Εκλεκτορικού Σώματος:         15

Υπέρ της εκλογής του μόνιμου επίκουρου καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Μπακόπουλου ψήφισαν επτά (7) μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος και κατά της εκλογής του ψήφισαν επτά (7) μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος, ενώ ένα (1) μέλος του Εκλεκτορικού Σώματος ψήφισε λευκό.

Επομένως o μοναδικός υποψήφιος, μόνιμος επίκουρος καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Μπακόπουλος δεν συγκεντρώνει την εκ του νόμου απαραίτητη πλειοψηφία και συνεπώς η εκλογή κρίνεται άγονη.