ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΓΝΩΣΤ. ΑΝΤΙΚ. «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» - ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 29496

Το Εκλεκτορικό Σώμα, το οποίο συγκροτήθηκε στη Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης της Νομικής Σχολής (συνεδρία 14.12.2022) για την πλήρωση μίας θέσης Καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εκκλησιαστικό Δίκαιο» του Τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου(Ιστορία, Φιλοσοφία, Κοινωνιολογία, Εκκλησιαστικό) (ΦΕΚ προκήρυξης 2009/22.08.2022 τ. Γ΄, κωδικός θέσης στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 29496) και υποψήφιο τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Γεώργιο Ανδρουτσόπουλο, στη συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου 2023 όρισε την τριμελή Εισηγητική Επιτροπή ως εξής:

1. Παπαγιάννη Ελευθερία (KA 4202), Καθηγήτρια, «Ιστορία του Δικαίου», epapag@law.uoa.gr
  2. Αιμιλιανίδης Αχιλλεύς (ΚΑ 1461), Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Νομική Σχολή, «Δημόσιο Δίκαιο (Συνταγματικό, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Διοικητικό), Ιδιωτικό Δίκαιο (Ενοχικό, Οικογενειακό, Κληρονομικό, Εμπράγματο), Διεθνές, Ευρωπαϊκό, Ιστορία Δικαίου, Φιλοσοφία Δικαίου, Εκκλησιαστικό Δίκαιο», emilianides.a[at]unic.ac[dot]cy
  3. Νικολακάκης Δημήτριος (ΚΑ 22687), Καθηγητής, ΑΠΘ, Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, «Κανονικό Δίκαιο. Σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας», dnik[at]past.auth[dot]gr