ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑ - ΠΜΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΔΙΑΛΕΞΗ

Της κας Μαρίας Βελέντζα, Γενικής Διευθύντριας Ανταγωνισμού --Γενικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, (European Commission, DG Competition for General Affairs)

Η κα Βελέντζα θα παραχωρήσει διάλεξη στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών με θέμα "Ενδυνάμωση της κουλτούρας ανταγωνισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Η διάλεξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της κας Βελέντζα, αποφοίτου της Σχολής μας, για την εξοικείωση των φοιτητών νομικών και οικονομικών σχολών των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφορικά με την αποστολή και τις ιδιαιτερότητες του Δικαίου του Ανταγωνισμού.

Τη διάλεξη θα πλαισιώσουν με ειδικές σύντομες εισηγήσεις τους τέσσερα μέλη ΔΕΠ του Υποτομέα Εμπορικού Δικαίου της Σχολής μας, με διδακτική και ερευνητική παρουσία στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού (Καθηγήτριες Λία Αθανασίου και Αλεξάνδρα Μικρουλέα, Επίκουροι Καθηγητές Έφη Κινινή και Μάνος Μαστρομανώλης).

Όλοι οι φοιτητές του προπτυχιακού και του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών της Νομικής Σχολής είναι ευπρόσδεκτοι.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023,  ώρα 1800
Αίθουσα  Οικονομίδη (Μέγαρο  Θεωρητικών  Επιστημών)