• Ανακοινώνεται ότι η επαναληπτική εξέταση της Διεθνούς Προστασίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για όσους έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα στην παρούσα εξεταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί μέσω e-class και webex, γραπτά με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής την: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00΄
• Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 30΄.
• Η εξέταση για όσους δικαιούνται να εξεταστούν προφορικά θα πραγματοποιηθεί μέσω e-class και webex την ίδια ημέρα στις 13.00΄.
• Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις να δηλώσουν τα στοιχεία τους στις νέες ομάδες χρηστών που έχουν δημιουργηθεί στο e-class (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 και ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024) από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23.00΄ μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23.00΄.
• Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες δεν δηλώσουν στις ομάδες χρηστών ότι θα εξεταστούν μέσα στην καθορισμένη προθεσμία ΔΕΝ θα μπορούν να συμμετάσχουν στην άσκηση καθώς το σύστημα της πλατφόρμας e-class δεν θα το επιτρέπει.
• Οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι webex θα ανακοινωθούν στο e-class κατά την ημέρα της εξέτασης. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φοιτητή/φοιτήτρια μετά την έναρξη της άσκησης στις 11:00 και μετά τις 13:00 αντίστοιχα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καλούνται όσοι φοιτητές και φοιτήτριες θα συμμετάσχουν στην γραπτή εξέταση να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες εφεξής θα αναρτώνται ΜΟΝΟ στο e-class.