Η διαΝΕΟσις διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο "Πολιτικές συμπερίληψης στην Ελλάδα" την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30, στον προαύλιο χώρο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου| Σχολείον της Αθήνας - Ειρήνη Παπά (Πειραιώς 52, 18547, Πειραιάς), στο πλαίσιο της έκθεσης space of togetherness του NEON.
Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση και την ανάλυση των ευρημάτων σειράς ερευνών της διαΝΕΟσις σχετικά με θέματα μετανάστευσης και φύλου. Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για την υφιστάμενη κατάσταση στη χώρα, για τις σύγχρονες προκλήσεις καθώς και για τις πολιτικές ένταξης και συμπερίληψης, συνεισφέροντας στον δημόσιο διάλογο με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την προαγωγή της ισότητας.
Στην εκδήλωση, την έναρξη της οποίας θα χαιρετίσει ο Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις, Διονύσης Νικολάου, και θα συντονίσουν η Διευθύντρια Ερευνών, Φαίη Μακαντάση, και ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις, Ηλίας Νικολαΐδης, θα συμμετέχουν οι:
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/z1pJHBpQmitRmxC38
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.dianeosis.org/events/dianeosis-space-of-togetherness/